Systembolaget

TAWI har levererat lyftutrustning till Systembolaget sedan 1997.

På Systembolaget ser man värdet i att prioritera personalens välmående. Genom regelbundna medarbetarundersökningar följer man personalens mående och kan utvärdera effekten av olika åtgärder. TAWI har levererat vakuumlyftar till Systembolagets butiker runtom i Sverige i många år och vi är stolta över att få vara med och skapa en ergonomisk och säker arbetsmiljö för deras personal.

Tillsammans med Systembolagets egna ergonomer har vi utvecklat specialanpassade versioner av våra vakuumlyftar VacuMyggan och VacuCobra. En specialsugfot har också tagits fram för att hantera Systembolagets tunga och ömtåliga vinkartonger. Bolaget använder även vår elektriska lyftvagn Protema, anpassad för deras specifika behov, för att lyfta och förflytta tompall och kartonger.


TAWI utvecklar och tillverkar innovativa produkter som skyddar rygg, axlar och knän från skador och långvariga problem som orsakas av upprepade manuella lyft. TAWIs vakuumlyftar är en investering som lönar sig snabbt. Systemet är enkelt att installera och kan anpassas till olika typer av verksamheter och laster. Med våra vakuumlyftar lyfter du ergonomiskt, säkert och effektivt.

Hittar du inte din lösning? Kontakta oss!
Skicka